Zakelijke verhuizing

Zakelijke verhuizingen moeten vlekkeloos verlopen zodat uw personeel snel weer aan de slag kunt. Een strakke planning, flexibiliteit, een efficiënte aanpak en duidelijke communicatie is hierbij essentieel. Door onze ruime ervaring en ons opgeleide personeel kunt u er vanuit gaan dat u uw zakelijke verhuizing zorgeloos aan ons over kunt laten.

Allereerst wordt er door ons een bedrijfsplan opgesteld, waarin er een ruimtelijke indeling wordt gemaakt en waarin we met u overleggen wat er door moet blijven draaien en welke organisatorische punten van belang zijn. Aan de hand daarvan kunnen we bepalen wat er wanneer gaat gebeuren, ook als dit betekent dat er ’s avonds en in het weekend gewerkt moet worden.

Projectmanager

Bij grote zakelijke verhuizingen is het van belang dat er een projectmanager wordt aangesteld die de controle heeft en die toezicht houdt op de organisatie, zodat de verhuizing vlekkeloos verloopt. Ook zorgt de projectmanager ervoor dat u een vast aanspreekpunt heeft en dat het hele traject met u wordt doorlopen om te zien waar mogelijke knelpunten zitten. Zo bent u verzekerd van een perfecte coördinatie.

Vragen?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van een zakelijke verhuizing, wanneer u ons meer vertelt over uw situatie. Hiervoor kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.