Particuliere verhuizing

Heldere afspraken en duidelijke communicatie zorgen ervoor dat een verhuizing soepel verloopt. Daarom ontvangt u van onze specialisten een gratis adviesgesprek. Hierin bekijken wij wat het volume is van uw inboedel en welke toegangswegen er zijn voor uw meubilair. Ook gaan wij met u om de tafel om een beeld te krijgen van uw eisen en wensen zodat we hier naadloos op aan kunnen sluiten. Hierin wordt bepaald of u gebruik wilt maken van (de)montagemogelijkheden, inpakdiensten en meer.

Bij ons vind u de steun die u nodig heeft. Wij zitten ruim 10 jaar in het vak en dat merkt u aan onze professionele dienstverlening. Hierbij besteden wij de grootste zorg aan iedere verhuizing. Dit vindt u terug in ons totaalpakket van diensten. Of het nu gaat om het vakkundig verhuizen van uw piano, het inzetten van een professionele handyman of het opslaan van spullen tijdens uw verhuizing, Akkerman Verhuizingen helpt u graag verder.

Kwaliteit

Onze dienstverlening is betaalbaar, dit doet echter niet af aan de kwaliteit! U vind alleen opgeleide en ervaren verhuizers in ons team die werken met hoogwaardige verhuismaterialen. Niet alleen werken wij met de nieuwste luchtgeveerde verhuiswagens, ook bieden wij u speciale opbergboxen voor uw televisie, schilderijen en andere meubels, waardoor uw inboedel veilig op de plaats van bestemming aankomt.

Vragen?

Heeft u nog al vragen of wenst u persoonlijk advies? Neem dan contact met de dichtstbijzijnde vestiging op en een van onze adviseurs staat u graag te woord.