Extra diensten

Het verhuizen van een piano of vleugel is specialistenwerk. Deze instrumenten zijn zeer gevoelig voor schokken en bovendien erg zwaar. U kunt er vanuit gaan dat Akkerman Verhuizingen dit vakkundig en professioneel aanpakt.

Wij gaan met uiterst zorgzaam met uw piano of vleugel om. Wij pakken deze volledig in met verhuisdekens en speciale sealfolie.

Uw instrument is tijdens transport volledig verzekerd met een maximale verzekeringswaarde van € 100.000,-

Uiteraard werken wij enkel en alleen met gediplomeerd personeel, luchtgeveerde verhuiswagens en de allermodernste hulpmiddelen om uw instrument op de juiste manier over te verhuizen.
Als extra service kunnen wij diverse werkzaamheden voor, tijdens en na de verhuizing voor u uitvoeren zoals: afvoer oud meubilair, vloer verwijderen, laminaat schoonmaakservice, schilderwerk, stoffering, laminaat leggen en ophangen van: gordijnrails, Flat-TV, schilderijen, spiegels, kapstok, etc.

Tevens is onze handyman in staat om uw electronische apparaten weer aan te sluiten en in te stellen. Denk hierbij aan: het opnieuw aansluiten van het draadloze internet, uw telefoon, televisie, homecinema systeem, etc.
Wilt u tussentijds uw inboedel opslaan? dan verzorgen wij dit bij ALLSAFE Mini Opslag. Indien u via ons verhuisd is de eerste maand opslag volledig kostenloos.

U heeft ten alle tijden toegang tot uw inboedel met een persoonlijk slot en bijhorende sleutel.

Geef bij opmerkingen aan dat u via Akkerman Verhuizingen een maand gratis opslag wenst te ontvangen.
Akkerman Verhuizingen levert u ten alle tijden uw inpakmaterialen volledig kosteloos, en haalt deze ook weer voor u op! Zo worden er autolock- verhuisdozen, inpakpapier en etiketten bij u geleverd.

Onze verhuismaterialen worden 4 weken voor uw verhuisdatum ter beschikking gesteld, en 4 weken na uw verhuizing weer bij u opgehaald.

Bij het leveren van de verhuismaterialen worden deze door onze medewerkers op de door u gewenste plek neergezet, en wordt er uitgelegd hoe de autolock- verhuisdoos werkt.
Bij grote zakelijke verhuizingen is het van belang dat er een projectmanager wordt aangesteld die de controle heeft en die toezicht houdt op de organisatie, zodat de verhuizing vlekkeloos verloopt. Ook zorgt de projectmanager ervoor dat u een vast aanspreekpunt heeft en dat het hele traject met u wordt doorlopen om te zien waar mogelijke knelpunten zitten. Zo bent u verzekerd van een perfecte coördinatie.

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van een zakelijke verhuizing, wanneer u ons meer vertelt over uw situatie. Hiervoor kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.